Archi T2 Bordlampe med klemme Sort/Guld - Nordic Living

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.346,25 kr
Pris: 1.795,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Archi T2 Bordlampe er en Nordic Living lampe. Ronni Gol har designet en enkel, elegant og alsidig bordlampe, der kan agere som både en arbejdslampe og som en læselampe. Navnet Archi er en forkortelse fra architect, og den har fået det navn, fordi den er bygget på et klassisk arkitektlampedesign. Archi T2s historie tager den helt tilbage til 1937, hvor den originalt blev designet af Jac Jacobsen. I dag er den blevet moderniseret og har fået et nordisk look makeover. Køb en Archi T2 Bordlampe, og få en ikonisk lampe.

En af dens egenskaber, der gør den egnet som en læselampe eller en lampe at arbejde ved, er muligheden for at justere på højden og vinklen, så man får rettet lyset derhen hvor det er nødvendigt. Skærmen er med til at holde lyset fokuseret og afgrænset. Med sin form, er skærmen også med til at gemme pæren væk og give for blændfrit lys. Med sin kompakte størrelse er det ikke en lampe, der drager opmærksomheden til sig. Du kan sætte den på bordet, og den gør det en lampe gør: Lyser. Med Archi T2 har Ronni Gol formået at designe en lampe, der kombinerer et enkelt og stilfuldt design med en funktionalitet, der aldrig går af mode.

Archi T2 fås med en LED-pære. LED-pærer giver et klart og blidere lys. Og ikke nok med det, så er LED-pærer energivenlige, da de bruger mindre strøm end nogle af de andre pærer. De sparer dig penge og det hjælper på miljøet. Med alle disse fordele, er der ingen grund til ikke at gøre brug af LED-pærer.

Archi T2 Bordlampe med klemme findes i 6 forskellige farver. Du kan finde dem i: mat hvid, mat sort, silk grey og så denne sort/guld farve.

Specifikationer
Varenummer : 940023
EAN : 5711389400231

Lyskilde: E27
Watt: max 46W
Mål: Krop 50 cm hver arm / Hoved Ø: 16 cm H: 17 cm - Inkl. bordklemme
Materiale: Aluminium
Designer: An original design

*Ønskes lampen med bordfod skal bordfoden købes ved siden af
Link herunder:

https://luxlight.dk/archi-t2-bord-sort-o21-6