AJ Bordlampe Stainless Steel - Louis Poulsen

  Levering 1 - 4 hverdage
8.750,00 kr
  •   Levering 1 - 4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

AJ Bordlampe blev designet af Arne Jacobsen, og er blevet produceret af Louis Poulsen. AJ Bordlampe er en tidløs og ikonisk bordlampe, med et let og elegant design. Den har det gennemgående træk med, at det er det stilfulde hul i dens fod. Fra foden, går stangen op og holder lampeskærmen. Foden og stangen er med til at give bordlampen dens lette og unikke udtryk. Lampeskærmen er lavet ud af stål. Dette sørger for, at lampen giver et behageligt og direkte lys. Lampeskærmen kan justeres, så du får mere kontrol over, hvor din AJ Bordlampe lyser hen.  Indersiden af skærmen er hvidlakeret, og dette er med til at give lampen dens behagelige lys.

Et af Arne Jacobsens velkendte stiltræk, var hans brug af en asymmetrisk form og rene linjer, i hans arkitekt-arbejde. Det er et stiltræk, som man kan mærke her på AJ Bordlampe. Lampeskærmen har nogle rene og fine linjer. På grund af lampens lette design, så fylder den ikke særlig meget i billedet. Dette er med til at give AJ Bordlampe dens alsidighed, da den kan passe ind i flere forskellige boligindretninger.

AJ Bordlampe er en del af AJ-serien, som blev designet til SAS Royal Hotel. Denne udgave i rustfrit stål er blevet præsenteret i 2020 af Louis Poulsen, som en fejring af at det er 60 år siden SAS Royal Hotel åbnede i København. Den er blevet introduceret sammen med tre Special Edition udgaver. AJ-lamperne blev enormt populære efter de var kommet ud på SAS Royal Hotel, og kan derfor nu findes i mange hjem. Danske hjem såvel som udenlandske hjem. AJ-serien betragtes som værende blandt det bedste indenfor dansk design, og sådan vil det helt sikkert fortsætte de næste mange år.

Du kan købe AJ Bordlampe i denne stainless steel farve, og så kan den også købes i følgende farver: Sort, hvid, electric orange, warm sand, warm grey, dusty blue, soft lemon eller i lys petroleum

Designeren Bag

Arne%20Jacobsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744166409
EAN : 5714693210909

Lyskilde: E27
Watt: 60W
Mål: H: 56 cm / L: 35 cm / D: 21,5 cm
Materiale: Skærm: Optrukket stål. Fod: Støbt zink. Stander: Stål
Ledningslængde: Hvid pc 2,4m
Designer: Arne Jacobsen

Dele af lampen er fremstillet i ubehandlet rustfri stål, læs om patinering og evt pudsning her: Patinering Louis Poulsen