Orbit Garden MINI Sort - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.096,50 kr
Pris: 2.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Orbit Garden MINI er en udendørslampe, som er blevet designet af Nital Patel & Ronni Gol, og den er blevet produceret af Light Point. Den er designet med en optisk linse, som har den effekt, at lampen spreder sit lys længere og blødere. Dens belysning bliver hjulpet af den integreret LED-lyskilde, som sikrer et godt og et behageligt lys. LED har også den fordel, at den giver flotte og skarpe skygger. Endeligt har LED den fordel, at den er strømbesparende. Så ved at gøre brug af LED, så gør man en god grøn ting. Lyskilden er monteret bag en linse, der både beskytter lyskilden og giver et elegant touch til designet.

Light-Point er en lampeproducent, som lægger vægt på, at designe lamper med skønne og minimalistiske designs. Der passer Orbit Garden perfekt ind med sit stilfulde design. Den har en mat sort finish, som giver lampen et stilrent look. Designet med en cylinderformet skærm, som de har valgt at kombinere med velkendte stringente linjer. Det er nogle linjer, der bliver fremhævet, når de står i skæret fra lampens eget lys. Lampens klassiske design og brugervenlighed giver lampen en lang visuel levetid.

Orbit Garden kan købes i tre forskellige udgaver. Denne mini udgave har en diameter på 11,5 centimeter og en højde på 40 centimeter. Og så er der Orbit Garden 1 udgaven, som har en diameter på 15,5 centimeter og har en højde på 60 centimeter. Endeligt er der Orbit Garden 2 udgaven. Den har en diameter på 20 centimeter og en højde på 85 centimeter.

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 268300
EAN : 5711389683009

Lyskilde: 4 Watt LED/540 Lumen - 3000 Kelvin
Mål: D: 11,5 cm H: 40 cm
Materiale: Glas/Aluminium
IP Klasse: 54
Designer: Nital Patel & Ronni Gol

Lampen er dæmpbar