15W LED arbejdslampe
Bil, lastbil, traktor, trailer, udrykningskøretøjer, kold hvid, 12V / 24V

Work.15W.cw
Ny

Billigst på PriceRunner

Robust og kraftig arbejdslampe i aluminium, som er sortmalet.

Virker med 12v og 24v.


15W LED arbejdslampe til bil, lastbil, traktor, trailer og udrykningskøretøjer

Denne 15W LED arbejdslampe er perfekt egnet til brug i forskellige køretøjer som biler, lastbiler, traktorer, trailere og udrykningskøretøjer. Med sin kraftfulde lysstyrke og fokuserede lysstråle er den ideel til at oplyse områder omkring dit køretøj og skabe et kontrolleret lysmiljø.

Med en effekt på kun 15 watt erstatter denne LED-lampe let en traditionel 95 watt lampe og giver dig derfor energibesparelser uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. Den er designet til at blive tilsluttet en 12V-24V strømforsyning, hvilket gør den kompatibel med de fleste køretøjer.

Dens lysstyrke på 950 lumens sikrer, at selv de mørkeste og mest afsidesliggende områder bliver oplyst tilstrækkeligt. Den fokuserede lysstråle på 30 grader giver dig et kontrolleret lys, der nemt kan rettes mod specifikke områder, hvilket er ideelt til arbejde eller nødsituationer.

Med dens IP67-klassificering er denne arbejdslampe vandtæt og kan modstå forskellige vejrforhold. Det betyder, at den kan bruges uden problemer, selv når det regner eller er fugtigt udenfor. Det er dog vigtigt at bemærke, at lampen ikke må være nedsænket i vand i længere tid.

En ekstra fordel ved denne arbejdslampe er, at den har en integreret lyskilde. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at udskifte pæren, da den allerede er integreret i lampen. Dette gør installationsprocessen nem og bekvem for dig.

Så hvis du har brug for en pålidelig og effektiv arbejdslampe til dit køretøj, behøver du ikke lede længere. Denne 15W LED arbejdslampe er perfekt til dig. Så bestil den i dag og oplev fordelene ved at have et kraftfuldt, fokuseret og kontrolleret lysmiljø til dine køretøjer.

Flere detaljer

DKK 223,00

Du sparer årligt 523 kr pr. lyskilde

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke950 lumens
Spredning30 grader
Effekt og spænding
Forbrug15w
Erstat95w
Spænding12V-24V
Dimensioner
Iframe