Pantop 23 Bordlampe Mat Metal - Verpan

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.496,25 kr
Pris: 1.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Pantop 23 bordlampe er blevet designet af Verner Panton, og den er blevet produceret hos Verpan. Verner Panton lod sig inspirere af designet på en traditionel klokke. Det har givet bordlampen dens organiske og charmerende udtryk. Lampen deler sit lys optimalt ud i lokalet, og det kan den gøre med sin brede afrunding og dens buede skærm. Lyskilden er placeret i bunden af lampeskærmen, og det har resulteret i to fordele. Det betyder, at vi får et blændfrit lys fra lampen. Den anden fordel er, at lyset bliver reflekteret fra skærmens hvide indersiden.

Verner Panton har gjort brug af sit berømte legende udtryk og interessante formsprog i Pantop 23s design. Den blev oprindeligt designet i 1980, og den vil passe godt ind i en moderne måde at indrette sig på. Du vil kunne bruge den forskellige steder i hjemmet. Den kan sættes op på en hylde, og den vil også passe godt ind i en vindueskarm. Det er en bordlampe, som vil passe godt ind, hvor du har brug for et blændfrit lys.

23 er en del af navnet, da bordlampen har en diameter på 23 centimeter. Du kan købe Pantop 23 i denne mat metal farve. Og så kan den også købes i følgende farver: Rød, blå, dark green, burgundy rød, mat sort, mat hvid, grey sand, dusty rose, mint grey, warm yellow eller i light blue.

Designeren Bag

Verner%20Panton-min

Specifikationer
Varenummer : 124515
EAN : 5702410457911

Lyskilde: E14
Watt: Max 25 W
Mål: H: 38 cm / Ø: 23 cm
Materiale: Mat metal
Ledningslængde: 2,5 M med afbryder 
Deisgner: Verner Panton